Vamos

Oletko tuore yrittäjä, täynnä ideoita ja energiaa?

Tuntuuko vaikealta hahmottaa, miten työstäisit intosi ja osaamisesi tuotteiksi? Kaipaatko tukea ja apua starttiin? Pohditaan yhdessä kohderyhmät, tuotteet, hinnoittelu ja jakelukanavat sinun superideoillesi! Tutkimme, mitkä tuotteet kannattaa jättää ja mitkä kenties siirtää odottamaan. Rakennamme toimintamallin, joka kannattaa innostaa sinua, ja jonka avulla yrityksesi hurahtaa käyntiin.

Saat siis lisää innostusta ja apua yrityksesi alkumetreille.

Jokainen tilanne on täysin ainutlaatuinen – ja yhdessä perehtymällä löydämme juuri sinulle sopivat ratkaisut. Harjoittelemme myös armollisuutta ja riman madaltamista, sillä usein yrityksen avaamiseen saattaa kohdistua liikaa paineita. Usein vähempikin riittää hyvään alkuun, eikä kaikkea tarvitse tehdä kerralla: tuotteita ja ideoita voi kehittää yritystaipaleen eri vaiheissa, kun näkee, mikä toimii ja mikä ei. Pyrimme siis poistamaan myös sisäisiä esteitä yritystoiminnan aloitukselle.

Matkan hinta

Suositus 4 x sessioita – katso tarkemmin hinnasto-sivulta!

Asiakastarina

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vel erat blandit, interdum felis eget, accumsan est. Nam cursus, arcu quis interdum dapibus, lacus nulla lacinia elit, et euismod ex massa eget neque.

Varaa veloitukseton alkukartoitus tästä