Asiakastarinat

Alta löydät asiakkailtani saamaa palautetta

”Sannan coaching antoi minulle potkua ja tärkeitä työkaluja asioiden työstämiseen ja oman ajan löytämiseen kohti omia tavoitteita. Jo neljän kerran jälkeen olen kokenut selkeitä muutoksia ihan jo omassa työarjessani, ja siinä miten arvioin tilanteita myös hyvinvointini kannalta”
Eeva 35

”Coaching oli erittäin positiivinen kokemus. Sannan kanssa meille syntyi alusta lähtien hyvä suhde, ja tunsin olevani turvallisissa käsissä”
Jaana 27

”Positiivisuus, rohkeus ja eteenpäin meneminen ovat Sannan parhaita puolia. Minulla oli selkeä syy tulla coachingiin, ja Sanna otti hyvin kopin asiastani. Koin olevani juuri oikeassa paikassa. Sain kannustusta ja minulta kysyttiin hyviä kysymyksiä. Pidimme vastaanotot etänä, mikä oli minulle uutta ja vierasta, mutta kun käyntiin päästiin etänäolo ei haitannut yhtään”
Mari 54

”Sain valmennuksesta erityisesti uutta maaperää ajatuksille. Koin erityisen hyödyllisenä sen, että sain puhua asioista itselleni ennakkoon täysin vieraalle ihmisille, ilman että hänellä oli mitään ennakkokäsitystä minusta. Päätimme valmennuksen alussa tavoitteen, ja kuljimme sitä kohti erilaisten harjoitusten ja keskustelujen avulla. Sain paljon ajateltavaa tulevaisuutta varten”
Henriikka 39

”Kokemus oli voimaannuttava koska sain itse hoksata asioita ja olla aktiivinen. Sannan positiivinen ja energinen asenne tarttui ja sai monesti nauraa sessioiden aikana. Oli helppoa ja turvallista jutella ihan kaikista asioista.”
Marjaana 44

”Kiva tunnelma, avoin keskusteluyhteys, ajattelemaan haastavat tehtävät ja työkalut tulevaisuuteen. Sain myös palautettua uskoa itseeni hyvänä työntekijänä ja kuva siitä, millaista työtä ja millaisessa yrityksessä haluaisin tulevaisuudessa tehdä työtä”
Kirsi 37

Inspiroidu IDEVIIn palveluista