New look + stailaus

Kaipaatko uutta ilmettä yrityksesi tiloihin?

Teen yhteistyönä sisustussuunnittelijan kanssa toivomasi päivityksen: autamme sinua luomaan uuden, halutun ilmeen. Lisäksi käyn kanssasi läpi tuotteenne ja/tai palvelukonseptinne. Voin taata, että lopputulos vie asiakkaalta jalat alta!

Työskentelemme toivomuksiasi tarkasti kuunnellen: sinä päätät eri vaihtoehdoista sopivimman, jotta se on harmoniassa yrityksesi tuotteiden ja toiminnan kanssa. Palvelussa otetaan huomioon asiakkaiden toivomukset, trendit, käytännöllisyys, toivomanne värimaailma ja budjetti. Joskus hyvin pienilläkin ratkaisuilla (esim. pelkkien tilan tekstiilien uusiminen) saa suuria muutoksia aikaiseksi. Voit haluta pientä freesausta tai kaiken uusiksi – sinä päätät !

Saat siis ammattilaisapua sisustuksessa, sekä väri-, materiaali- ja huonekaluvalinnoissa. Voit valita kokonaisvaltaisemman paketin, tai vain ottaa vain suositukset ja vinkit – you choose! Kokeneen sisustussuunnittelijan avulla luot yrityksestäsi juuri sellaisen, kuin olet aina unelmoinut! Saat myös päivitetyt ja raikkaasti uudistetut tuotteet ja palvelukonseptit. Oletko valmis valloittamaan asiakkaasi?

Matkan hinta

Suositus 4 x sessioita – katso tarkemmmin hinnasto-sivulta!

Asiakastarina

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vel erat blandit, interdum felis eget, accumsan est. Nam cursus, arcu quis interdum dapibus, lacus nulla lacinia elit, et euismod ex massa eget neque.

Varaa veloitukseton alkukartoitus tästä