IDEVII

Millainen matkakaveri IDEVII on?

IDEVII on joustava matkakaveri, joka auttaa sinua kartoittamaan uusia resursseja ympäriltäsi. Valjastan huomioni ja keskittymiseni juuri sinun tilanteesi parantamiseen.

Aloita matkan suunnittelu veloituksettomalla keskusteluhetkellä!

Varaa veloitukseton alkukartoitus tästä!

Sanna Meskanen

Koulutus

  • Valtiotieteiden maisteri, Helsingin yliopiston valtiotieteellinen tiedekunta  (pääaine  organisaatioviestintä, sivuaineet sosiologia ja matkailu Viikki/Haaga) 1997

  • LCF sertifioitu ratkaisukeskeinen valmentaja – Valmentamo 2021

    LCF Master – Valmentamo 12/2022

  • Certified Business Coach – Business Coaching Institute 2022 – koulutus on International Coach Federationin (ICF) akkreditoima

Kokemus

  • Destination Management Company: Laventeli (Pariisi ja Nizza), toimitusjohtaja ja omistaja 2007-2020

  • Destination Management Company: Scandinavian Incoming France SA (Pariisi), toimitusjohtaja 1998-2004

  • Elegant Voyage (Kairo), myyntijohtaja – Euroopan markkina-alue 2004-2006

  • Norvista (Pariisi), yritysryhmävastaava 1997-1998

Nimeni on Sanna ja asun Tampereella.

Asuin pääosan aikuisiästäni Ranskassa ja muutin 24 Ranskan vuoden jälkeen takaisin Suomeen 2 vuotta sitten poikani kanssa. Pitkäaikainen unelmani toteutui, kun sain muuttaa Tampereelle.

Minulla oli Pariisissa ja Nizzassa liki 15 vuoden ajan oma DMC (Destination Management Company) yritys. Laventeli järjesti kokous-, teema- ja yritysmatkoja pohjoismaista Ranskaan. Teimme ainutlaatuisia matkoja eri puolille Ranskaa. Järjestimme linnaillallisia, kokouksia viehättävissä puitteissa kuten samppanjatiloilla, ammattivierailuja yrityksille ja muuta räätälöityä erikoisohjelmaa mm. suomalaisille yrityksille. Minulla oli parhaimmillaan yhtiökumppanini Petrin kanssa 17 hengen kansainvälinen tiimi ja liikevaihtoakin piisasi 5-6 miljoonan euron edestä vuodesta riippuen.

Paljon hienoja muistoja, paras oppikoulu koko elämässäni. Elimme niin ylä- kuin alamäet, nousu- ja laskukaudet, mahtuipa mukaan säännöllisesti kovia kriisejäkin (terrorismi-iskuja Pariisissa sekä Nizzassa, keltaliivien rettelöinnit Pariisissa, korona…). Ostimme kilpailevan yrityksen, jonka liitimme Laventeliin. Fuusioimme tiimit ja toiminnan. Aivan upeita vuosia, joiden aikana niin hotellit kuin Ranska maanakin tuli enemmän kuin tutuksi. Elimme haasteista huolimatta tietynlaisia  ”tähtivuosia”.  Päätimme kuitenkin monien mutkien kautta lopettaa yrityksen vuonna 2020 Suomeen muuttoni ja  koronankin siivittämänä. Oli tullut aika kääntää sivua ja palata kotikonnuille – alun perin puolen vuoden työharjoitteluksi tarkoitettu matka olikin kääntynyt 24 vuodeksi.

Ennen omaa yritystäni olin toimitusjohtajana DMC Scandinavian Incoming France SA Pariisissa kuutisen vuotta, ja kahden vuoden ajan työskentelin myös Kairossa samalla alalla Euroopan myynnin ja palvelumuotoilun parissa myyntijohtajana egyptiläisessä Elegant Voyage-yrityksessä. Olen myös ollut yritysryhmiä hoitamassa Pariisin Norvistassa, sekä nuorempana reilun viiden vuoden ajan lentoemäntänä Finnairilla.

Suuri mielenkiinnon ja inspiraation kohteeni on muutos- eräällä tavalla koko elämäni on mennyt erilaisten muutosprosessien parissa. Muutos on minulle mahdollisuus, haaste, kutsu seikkailuun ja uusiin onnistumisiin.  Uusien kokemuksellisten tuotteiden ja palvelukonseptien luominen yhteistyössä asiakkaan kanssa on aidosti innostuksen lähteeni. Haluan olla apuna ja kanssasi luomassa jotain uutta ja ainutkertaista, jotain mistä juuri SINÄ innostut.

Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen tuntuu usein itselle omien tuotteiden kohdalla haastavalta  (niin minustakin),  ja saatamme olla osittain ”sokeutuneita” omille mahdollisuuksillemme. Silloin ulkopuolinen perspektiivi voi olla suureksi avuksi. Yhdessä saamme paketoitua ideat tuotteiksi ja palvelut inspiroiviksi kokemuksiksi ! Saatat saada myös tuulahduksen ranskalaisista vaikutteista…niin halutessasi.

Pitkä kokemukseni esimiehenä, tiimin sparraajana ja yrittäjänä varsin  ”vaihtelevissa maastoissa”  mahdollistaa minulle sen, että voin samaistua hyvinkin monenlaisiin haasteisiin, joita juuri sinä ehkä nyt koet. Yrittäjän taipaleeni oli täynnä erilaisia haasteita ja olen tottunut puikkelehtimaan erilaisten ratkaisumahdollisuuksien viidakossa – ja pitämään mieleni niin valppaana kuin avoimenakin.   Ongelma tai kriisi on  aina haaste, joka on samalla ääretön mahdollisuus mennä kohti jotain parempaa ja ihan uutta.

Haluan myös tukea ketä tahansa työelämän haasteiden parissa painivaa ja tarjota työkaluja niin ajanhallintaan kuin vastuuaseman yksinäisyyteenkin.

Varaa ilmainen tutustumisaika ja katsotaan, josko lähtisimme yhteiselle muutosmatkalle?

Työssäni yhdistän kaikkia koulutuksiani sekä kokemustani, ja ensisijaisesti kuuntelen SINUA. Avoimien kysymysten ja business coaching-tekniikan keinoin autan sinua hahmottamaan, mitä sinä pohjimmiltasi ja oikeasti haluat.  Pyrin mahdollisimman kokonaisvaltaiseen työskentelyyn, jossa tavoitteena on  elämäänsä tyytyväinen ja intonsa takaisin löytänyt  yrittäjä / työntekijä. Olen tunnettu motivoivasta ja aidosti innostavasta otteestani.

Yhteistyöpalveluja

Jotta saisit aina ammattiapua, teen myös eri alojen ammattilaisten kanssa yhteistyötä.

IDEVII tarjoaa eri alojen ammattilaisten kanssa yhteistyössä tehtäviä palvelupaketteja, lue niistä enemmän kohdasta palvelut.

Sieltä löydät palvelupaketit, jos haluat uudistaa hotellisi ilmeen sisustusratkaisuin tai kenties luoda uudet instagram-sivustot laadukkaine kuvineen jne.

Mikäli kuulut matkailualan luxus-sektoriin, on siihenkin omat tuotteensa ja asiantuntijat joiden kanssa IDEVII toteuttaa yhteistyössä upeita kokonaispalveluja mm. hotellisi brändäyksen ja tuotteistamisen.

Ota ihmeessä yhteyttä, niin rakennetaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva paketti!

Varaa veloitukseton alkukartoitus tästä!