Kaaoksesta kahville

Katoaako sinunkin aikasi, mutta et oikein tiedä mihin?

Moni meistä käyttää aikaansa esim. turhien sähköpostien lukemiseen tai jonkin asian tekemiseen, joka olisi järkevämpää delegoida jollekulle muulle. Tuntuuko sinusta, että saat keskittyä työhösi vasta sitten, kun päivä on jo päättymässä? Onko sinun vaikea luottaa muihin ja jakaa tehtäviäsi?

Prosessin aikana opit säästämään aikaa, joka puolestaan tuo sinulle lisää niin tuottavuutta, tyytyväisyyttä kuin hyvinvointiakin. Karsimalla turhat toiminnot ja aikavarkaat pois vapautamme tilaa olennaiselle.

Saat yksinkertaisilla pienillä muutoksilla merkittäviä, ajallisia säästöjä, sekä konkreettisia työkaluja ajanhallinnan ja tuottavuuden parantamiseen. Prosessi selkeyttää ajatuksia – elämästäsi tulee kevyempää, uusia ideoita syntyy helpommin ja ajankäyttösi on tehokkaampaa. Ratkaisukeskeisen valmentamisen työkalujen avulla voin auttaa sinua hallitsemaan ja muokkaamaan aikaasi niin, että päivistäsi tulee mielekkäitä ja tehokkuutesi nousee.

Matkan hinta

Suositus 4 x sessioita – katso tarkemmmin hinnasto-sivulta!

Asiakastarina

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vel erat blandit, interdum felis eget, accumsan est. Nam cursus, arcu quis interdum dapibus, lacus nulla lacinia elit, et euismod ex massa eget neque.

Varaa veloitukseton alkukartoitus tästä