Helppiä ja helpotusta

Hiertääkö jokin asia tai tehtävä? Vältteletkö pöytälaatikossasi odottavia mörköjä?

Prosessimme avulla saat perspektiiviä, vaihtoehtoja sekä työkaluja haastavien tehtävien suorittamiseen. Toimintasi vapautuu jarrulta, kun jumittavat asiat hoidetaan askel askeleelta yhdessä pois.

Vaihtoehtoisesti voin myös hoitaa puolestasi hankalan tilanteen, jos se suinkin on  mahdollista.  Tyypillisiä tilanteita voi olla esimerkiksi pattitilanne yhtiökumppanin kanssa,  tai esimerkiksi jonkin negatiivisen päätöksen  sanoittaminen/ilmoittaminen jne.  IDEVII auttaa toivomallasi tavalla, tukien prosessissa ja haluttaessa hoitaen osan tehtävistä konkreettisesti tai ollen mukana tukemassa.

Saat siis vertaistukea ja tapauskohtaisen suunnitelman, sekä käytännön apua niin toivoessasi. Vapaudut jumitilanteesta ja pystyt jälleen kohdistamaan energiasi myönteisiin ja sinua innostaviin asioihin. Saat tuntea keveyden ja vapauden tunteen, kun energiaa syövä tilanne on hoidettu pois kummittelemasta.

Matkan hinta

Suositus 4 x sessioita – katso tarkemmmin hinnasto-sivulta!

Asiakastarina

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vel erat blandit, interdum felis eget, accumsan est. Nam cursus, arcu quis interdum dapibus, lacus nulla lacinia elit, et euismod ex massa eget neque.

Varaa veloitukseton alkukartoitus tästä